Om

SHOUTOUT TO CA C12 H14 O12 FOR MAKING US THE BETTER VITAMIN C

Stjernen i vår unike og eksklusive Ester-C formulering er kalsiumaskorbat. Ester-C  ble oppdaget på begynnelsen av 80-tallet, da utvikleren, en nysgjerrig lege og vitenskapsmann begynte letingen etter det første syrenøytrale og magevennlige c-vitaminet. Etter mye forskning ble Ester-C kjent som «The better vitamin C» på grunn av dens dokumenterte og effektive støtte til immunforsvaret.

Ester-C® holder seg i kroppen i 24 timer!

 

Kliniske studier (Mitmesser et al. SpringerPlus (2016) 5:1161) viser at Ester-C øker C-vitamininnholdet i de hvite blodlegemene, som er en viktig del av immunforsvaret. Dette betyr at Ester-C holder seg i systemet ditt lenger enn vanlig askorbinsyre. De naturlige metabolittene i Ester-C er årsaken til at Ester-C varer fra soloppgang til soloppgang.

Ester-C® er mild for magen! 

 

Ester-C er laget syrenøytral, noe som betyr at den har en nøytral pH-verdi. I et nyere klinisk studie (https://www.fasebj.org/doi/abs/10.1096/fasebj.29.1_supplement.920.8) fikk personer som normalt er ømfintlige for sure matvarer enten Ester-C eller askorbinsyre. Resultatene viste at de som fikk Ester-C ikke opplevde ubehag med syre i magen.

Selvfølgelig GMO-fri

 

I disse dager er mange opptatt av å unngå inntak av matvarer/næringsstoffer som er GMO produsert. Vår Ester-C® er selvfølgelig GMO-fri, og sertifisert etter FDA sin høyeste standard.