Glem ikke innsiden

Hva om du kunne holde deg vakker, myk, sterk og spenstig resten av livet? Det er definitivt ikke gjort med en pille alene, men om du selv sørger for trening, nok hvile, riktig kost og null stress, sørger vi for å gi deg verdens mest effektive C-vitamin!

C-vitamin hjelper deg å danne kollagen.

Kollagen er proteiner som bygger opp bindevev, hud, brusk, ben og alt støttevev i kroppen. Uten disse viktige proteinene blir huden slapp og rynkete, og blodårer sprekker slik at du får blødninger i huden. C-vitamin er en helt nødvendig kofaktor for å kunne danne kollagen til reparasjon og vedlikehold av kroppens celler og vev. Hold prosessen vedlike hele livet ved å få nok C-vitamin!

Sterk og fast, men samtidig myk og elastisk!

Bindevev er bygget opp som et slags skjelett eller nett av elastiske og sterke fibre. Dette gjør oss tøybare og elastiske, samtidig som det holder organer på plass. Sørg for å holde deg selv «fast i fisken» ved å danne nok kollagen! Ester-C® hjelper deg med dette.

Skjønnhet kommer, som kjent, innenfra!

Dette er ikke bare en forslitt frase som beskriver det å ha en bra personlighet. Det ytre påvirkes i aller høyeste grad av hvordan kroppen ernæres. Fordøyelse og opptak av næringsstoffer påvirker bindevevet, som i sin tur frakter næringen til hud, hår og negler. Du kan dekke til, stramme opp, beskytte og skjule mye fra utsiden i mange år. Virkeligheten vil likevel innhente deg om du ikke samtidig sørger for nok væske, riktig fett, salter, mineraler, vitaminer og antioksidanter i rikt monn. Dette vedlikeholder og reparerer bindevev, hud, hår og negler på en slik måte at vevet holdes fleksibelt, sterkt og spenstig!

Antioksidanter og aldring

Aldring kommer vi vel ikke utenom, men hvorfor ikke forsinke den som best vi kan?! Antioksidanter hindrer og hemmer oksidativ nedbrytning i celler og vev, og C-vitamin er et av disse viktige stoffene. Samtidig revitaliserer C-vitamin den reduserte formen av E-vitaminet, og gjør at kroppen kan nyttiggjøre seg dette «anti-aldrings-vitaminet» på nytt og på nytt.

1 om dagen er nok!